Huse iphone 5 / 5s / SE

Sunteti o persoana activa si va place sa calatoriti foarte mult? Dar in acelasi timp sunteti pasionat de tehnologie si de noile aparitii in acest domeniu? Probabil aveti deja achizitionat un iPhone 5. Tinand cont de hobby-urile pe care le aveti, probabil v-ati gandit deja la o husa destinata protectiei acestui smartphone. Daca da, avem pentru dumneavoastra o sugestie foarte buna.

O husa impermeabila, proiectata si conceputa in California, vine in sprijinul dumneavoastra si al telefonului pe care il detineti. Facand parte din seria huselor rezistente la apa si la lovituri, aceste huse duc protectia iPhone-ului la un nivel extrem. Aspectul acestei huse este unul diferit fata de cele transparente cu care eram obisnuiti. Husele vin intr-o gama variata de culori, simple sau care ies in evidenta, alegerea va apartine in totalitate.

Uimitor este faptul ca producatorul anunta ca husa ofera o protectie extrema iPhone-ului 5, model pentru care a fost conceputa. IPhone-ul dumneavoastra va rezista fara nicio problema la piscina, in cazul in care il uitati in buzunarul sortului folosit la inot. Carcasa ofera protectie totala datorita unor garnituri de cauciuc, la o adancime de pana la doi metri, timp de o ora. Presiunea nu va afecta capacitatile telefonului, apa nu se va infiltra si nu va afecta circuitele , telefonul putand fi folosit fara probleme dupa ce este scos din apa. De asemenea, daca sunteti pasionat de munte, husa confera rezistenta la praf, noroi si socuri.

Avand un desgin compact, slim si cu greutate redusa, carcasa nu va incarca iPhone-ul decat cu 30 grame, iar aspectul slim va ramane la fel.in functie de culoare va ramane si aspectul elegant, sau acesta se va transforma intr-unul sport.

Rezistenta la socuri este confirmata de producator, acesta sustinand ca in situatia in care iPhone-ul 5 cade de la o inaltime de trei metri nu trebuie sa ne facem griji pentru el. carcasa va rezista, iar iPhone-ul va functiona normal, fara nici o problema.

Husa iPhone 5 este compusa din doua parti, tinuta impreuna de un brat special, in partea de jos a husei. Atat camera foto, cat si blitul dispun de decupaje in carcasa. De fapt, nu sunt decupaje, ci mai degraba insertii de materiale transparent, izolate foarte bine cu o granitura de cauciuc, pentru a nu lasa apa sa patrunda. Pentru conectarea castilor la telefon in siguranta producatorul a dotat carcasa cu o mufa speciala, impermeabila, care permite folosirea castilor in conditii de umiditate. Toate butoanele iPhone-ului 5 functioneaza normal, chiar si sub apa. Datorita izolatiei de cauciuc, nu trebuie sa va ingrijorati pentru nimic.

In concluzie, husa pentru iPhone 5 impermeabila, rezistenta la socuri, lovituri, zgarieturi ofera siguranta telefonului dumneavoastra, indiferent ca sunteti la munte, la piscina, sau in curte unde copilul dumneavoastra se joaca cu telefonul.

category empty

Huse iphone 5 / 5s / SE

Nu sunt produse în această categorie.
Continuă