Huse iphone 5c

Husa din piele pentru iPhone 5c este destinata protejarii in cel mai elegant mod impotriva zgarieturilor, prafului si mizeriei. Husa este lucrata manual de profesionisti in domeniu, iar materialele folosite sunt de cea mai intalta calitate posibila, reprezentand in mod evident personalitatea si caracterul posesorului telefonului iPhone 5c.

In momentul in care ai un astfel de accesoriu pentru telefonul tau, poti sa te consideri un om implinit. Atunci cand tii in mana un iPhone 5c imbracat intr-o husa lucrata manual de marochineri priceputi, din piele de bovina, cu siguranta esti un om norocos.

Husa este construita din 3 straturi, pentru a oferi protectie deplina telefonului. Un plastic dur, aflat la mijloc, ofera rezistenta impotriva socurilor. Urmeaza un strat de material gumos, moale, care absoarbe impactul. Totul este invelit ca la carte intr-o piele de calitate superioara cusuta cu maiestrie de mesteri cu peste 30 de ani de experienta in acest domeniu.

Pe langa faptul ca este o husa rezistenta si eleganta, acest accesoriu este unul exclusivist, deoarece este confectionat manual, intr-o serie limitata.

Cum functioneaza inchiderea flip? Simplu. In marginile husei sunt inserati magneti care fac posibila aceasta magie.

Decupajele facute cu finete si stil ofera acces rapid utilizatorului la toate butoanele functionale ale telefonului. Decupaje exista atat pentru camera foto, cat si pentru blit, conexiunea USB si incarcare.

Pentru ca este de tip flip, husa ofera protectie sporita si display-ului telefonului. Inchiderea magnetica nu permite prafului sau nisipului sa intre si sa zgarie ecranul. Telefonul este astfel protejat in totalitate.

Design-ul slim al telefonului este pastrat, putem spune chiar continuat de husa, care mentine acelasi trend elegant pe care producatorul telefonului l-a avut in vedere atunci cand a proiectat dispozitivul.

Precizia cu care sunt concepute aceste huse, naturaletea cu care se potriveste modelului de telefon iPhone 5c si eleganta modelului recomanda aceste accesorii pentru protectia totala a dispozitivului dumneavoastra.

Fiind atat de bine lucrata, pana si cei foarte atenti la detalii vor fi multumiti de acest tip de husa. Aceasta husa poate fi un cadou ideal intre doi parteneri de afaceri, sau de ce nu, pentru mebrii familiei.

Modelul poate fi achizitionat doar la comanda, termenul de livrare fiind de douazeci de zile de la plasarea comenzii.

Pretul este direct proportional cu calitatea husei special concepute pentru telefonul iPhone 5c. incepe de la trei sute de lei si difera in functie de culori, de model, dar toate au un numitor comun: calitatea materialelor, a finisajelor si a obiectului finit.

Daca va respectati si detineti un iPhone 5c, nu uitati sa respectati si acest dispozitiv si sa il protejati intr-un mod elegant de praf, mizerie, zgarieturi, sau socuri. Nu veti regreta alegerea facuta.

category empty

Huse iphone 5c

Nu sunt produse în această categorie.
Continuă