Huse iphone 6 / 6s

V-ati cumparat unul din cele mai recente modele de telefoane si anume un iPhone 6. Avand in vedere pretul pe care l-ati platit cu siguranta doriti sa il aveti cat mai mult timp. Pentru asta trebuie sa va cumparati si o husa de protectie adecvata, iar pe piata gasiti o gama larga si variata. Din aceasta cauza decizia de a alege husa potrivita este una destul de grea. Pentru a veni in intampinarea nevoilor voastre in acest articol va vom prezenta diverse modele de huse, caracteristicile acestora precum si avantajele si dezavantajele fiecarui model.

Husele pentru iPhone 6 din plastic sunt cele mai ieftine de pe piata. Se gasesc in mai toate magazinele de specialitate in diverse culori si modele. In ceea ce priveste protectia oferita telefonului, husele din plastic il apara de praf, zgarieturi , dar la o cazatura pe o suprafata mai dura, aceasta husa poate sa cedeze si odata cu ea si telefonul. Husele fabricate din silicon sunt usor de intretinut si de curatat, nu sunt la fel de dure ca husele din plastic ceea ce le confera o maleabilitate mai mare, au si o caracteristica importanta sunt anti-aderente, dar un mare dezavantaj, in timp isi pierd forma si nu mai ofera aceeasi protectie telefonului. Fata de husele prezentate mai sus, acestea nu se gasesc in atatea culori si modele in magazine, insa va puteti comanda de pe internet.

In cazul in care nu va atrage niciuna din husele de mai sus, puteti opta pentru cele din poliuretan termoplastic. Acest material este o combinatie dintre plastic si silicon, husele oferind protectie la cazaturi si avand si flexibilitate. Aceste huse nu isi pierd forma dupa un timp, cum se intampla cu cele din silicon, din aceasta cauza sunt tot mai cautate. Insa, daca va doriti o culoare anume si o husa personalizata nu o sa gasiti o mare diversitate, acesta reprezentant un dezavantaj al acestora.

La final va prezentam husele cele mai cumparate de catre posesorii de telefoane iPhone 6 si anume cele din piele ecologica sau piele naturala. La un asemenea telefon se potriveste o husa simpla si eleganta care sa ii ofera protectie, iar husa din acest material ii ofera cea mai mare protectie contra zgarieturilor, cazaturilor, prafului. Husa din piele naturala sau ecologica are si un aspect business si se gaseste in diverse modele. Gama de culori este mai restransa din cauza faptului ca se pune accent pe stil si eleganta.

Indiferent pentru ce husa veti opta noi va sfatuim sa va cumparati una pentru ca este un accesoriu foarte important pentru telefon si sa nu va ghidati doar dupa aspect si culoare, ci dupa protectia pe care o ofera.

category empty

Huse iphone 6 / 6s

Nu sunt produse în această categorie.
Continuă